søndag den 19. maj 2013

Salat med blomkål og kinaradise

Idag var vi så heldige at blive inviteret til morgenmad hos Jæwers fætter og dejlige kone. Vi blev allervenligst spurgt om hvordan og hvorledes med mad til os, om de kunne bage noget af grahamsmel osv. Mega sødt af dem!!! Men helt unødvendig. Vi finder næsten altid et eller andet vi kan spise, og i dag var der masser af æg, pølser og bacon, og så er det jo ingen sag. :) Bla. en rigtig god æggekage/fritata med spinat i og revet ost på. Den var rigtig lækker. 

På vej hjem faldt Sisse i søvn, og eftersom natten har været temmelig vild, besluttede vi os for at køre en lang tur så hun kunne sove videre, efter at have sat ældsten af på overnatning hos veninden. Vi kørte rundt i noget der ligner tre timer, og det var bare pisse hygligt. Så havde vi pludselig tid til at snakke. 
Jæwer spurgte om vi manglede noget i netto, næh, det mente jeg da ikke vi gjorde. Da vi er to sekunder fra at være hjemme, kommer jeg i tanke om at køleskabet vist alligevel er tæt på tomt. Ej altså! Det er sjældent at jeg får blikket fra Jæwer, men her var det tæt på!

Jeg måtte derfor anstrenge mig lidt for at servere  noget der ikke indgød til yderligere løftede øjenbryn. Det blev til en mega god salat som mætter helt vildt. 

Salat med blomkål, kinaradise osv

En stor håndfuld ristede hakkede mandler
En pakke bacontern
1/2 blomkål i tynde skiver
1/4 broccoli i tynde skiver
1 rød peberfrugt 
1/2 kinaradise skåret julienne (jaja, eller revet på den grove side hvis du er en af dem der ikke er så heldig at eje et sådan)
1/2 glas mayo
Skal af en økocitron
Saft af en halv citron
Salt/peber 

Alt i en skål, og ned med fingrene. Mos det godt igennem, så der er mayo på det hele. 


Det er første gang jeg har købt kinaradise, men slet ikke sidste gang. Den er let og mild i sådan en salat her  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar